OM

MAKE A BRAND

Vi är ett nytt och modernt profilföretag som jobbar med mjuka värden. Vi har ca 60 års samlad erfarenhet av tryck och profilering och genom att använda oss när du behöver synas så får du tillgång till marknadens bredaste utbud genom en och samma leverantör.

Vårt mål är att ha kul på jobbet! Har vi kul på jobbet kommer det smitta av sig till vår leverantörer och kunder, vilket i sin tur kommer leda till bra samarbeten och affärer för samtliga parter.

Välkommen in och ha kul på jobbet!

VISION

Vi ska vara en etablerad partner i Örebro inom skylt- och profilsegmenten, byggt på kund- och leverantörsrelationer med mjuka värden och stabil lönsamhet.

MÅL & STRATEGI

Följer/leder utvecklingen i vår bransch. Att vara nyfikna/lyhörda på kunder/leverantörer. Samarbeta med branschens bästa leverantörer. Jobba tillsammans med kunden. Att fortsätta ha kul på jobbet. Kontinuerligt synas och verka i rätt marknadsföringskanaler.

VÄRDERINGAR

Ha KUL!
Högt i tak.
Värme.
Kundfokus.
Mjuka värden.
Våga säga ifrån.
Våga fråga.
Nyfikenhet.
Vara nöjd.
Må bra.
Ge beröm och kritik.
Lära sig att ta emot beröm och kritik.

VÅRT

FANTASTISKA TEAM

terje om make a brand profil profiltryck trycksaker makeabrand

Terje Hemstad
072-567 88 10
terje@makeabrand.se

Terje har lyckats med bedriften att på tre golfslag från tee inte förflytta bollen 1 meter framåt, endast åt sidan. Med 25 års erfarenhet från skyltbranschen är han företagets ”skyltguru”, det han inte vet om skyltar är helt enkelt inte värt att veta!

På sin fritid gillar han att umgås med vänner och familj och kanske ta sig en tur till hyttan i Trysil. Även om han inte är sportfreaket själv så är han en trogen supporter till stans lag!

Per om make a brand profil profiltryck branding trycksaker makeabrand

Per Karlsson
072-567 88 11
per@makeabrand.se

Per har ridit häst genom centrala Stockholm och även han slår ibland bort golfbollar. En tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna som gärna tar en löprunda så fort tid finns.

Profilprodukter och kläder är Pers specialitet där han har koll på det mesta.

När han inte har kul på jobbet tar familjen mycket av den lediga tiden.

Daniel om make a brand trycksaker profil profiltryck branding makeabrand

Daniel Jakobsson
072-567 88 14
daniel@makeabrand.se

Daniel har simmat bland hajar på Barbados!

Daniel har lång erfarenhet i skyltbranschen där han har jobbat med allt från logodesign till skylt-produktion men hans specialitet är applicering av dekaler och helfoliering av bilar.

På fritiden umgås han med sin familj eller så ritar, skriver och målar han allt från barnböcker, väggmålningar till roliga gubbar.

Intresset för bilar har också varit stort ända tills hans hobbybil brann upp efter att han renoverat den i 7 år.

magnus om make a brand trycksaker profil profiltryck branding makeabrand

Magnus Eriksson
070-292 74 26
magnus@makeabrand.se

Magnus har lång erfarenhet av den grafiska branschen där han har pysslat med allt från logodesign och katalogproduktion, till illustrationer av olika slag.

På fritiden umgås han med familj och vänner – gärna över en ordentlig middag. Han följer och stöttar gärna våra Örebro-lag från läktaren när tid finns och när snön fallit flyr han med familjen dit skidbackarna är som bäst.

elin om hemsida trycksaker profil profiltryck makeabrand

Elin Tinglöw
072-567 88 06
elin@makeabrand.se

Elin har tillsammans med sin familj sovit två nätter på en vulkan med pågående utbrott under en vin- och matresa.

Elin började sin yrkeskarriär som skoförsäljare vid 14 års ålder. Åren som följt har innehållit arbete som truckförare, städerska, kundmottagare på bilfirma, lagerarbetare samt restaurangägare för att numera endast arbeta som ekonom.

Fritiden består av resor, familjens Grand Danois ”Besten” , jakt på inredning samt renovering av villan från 1920-talet. Om vännerna inte önskar deltaga i obotligt positiva Elins renovering kan dom bli bjudna på god mat i genomtänkt kombination med dryck. Nästa resa planeras att åter gå till Sydafrika för att uppleva djuren, naturen och människorna tillsammans med maken och dottern.

Juliet Radley
072-567 88 01
juliet@makeabrand.se

Juliet, mer känd som Jullan, har jobbat många år inom skyltbranchen. Hon tycker det är nice att gå till jobbet och pyssla hela dagen.

När Jullan inte jobbar hänger hon med familjen. Hennes största intresse är att fixa i huset (sambon har hotat med att skruva fast möblerna i golvet då någonting alltid flyttas..) men som tur är, är hon uppfostrad ”En bra tjej reder sig själv”

När Jullan har lurarna i öronen och är djupt insjunken i applicering så lyssnar hon oftast på My favorite murder (podcast), och klassar sig som en Murderino. Annars är kostymdraman och 20-40 talet en stor hobby då hon är född i fel årtal.

URVAL AV VÅRA

KUNDER & PARTNERS