OM

MAKE A BRAND

Vi är ett nytt och modernt profilföretag som jobbar med mjuka värden. Vi har ca 60 års samlad erfarenhet av tryck och profilering och genom att använda oss när du behöver synas så får du tillgång till marknadens bredaste utbud genom en och samma leverantör.

Vårt mål är att ha kul på jobbet! Har vi kul på jobbet kommer det smitta av sig till vår leverantörer och kunder, vilket i sin tur kommer leda till bra samarbeten och affärer för samtliga parter.

Välkommen in och ha kul på jobbet!

VISION

Vi ska vara en etablerad partner i Örebro inom skylt- och profilsegmenten, byggt på kund- och leverantörsrelationer med mjuka värden och stabil lönsamhet.

MÅL & STRATEGI

Följer/leder utvecklingen i vår bransch. Att vara nyfikna/lyhörda på kunder/leverantörer. Samarbeta med branschens bästa leverantörer. Jobba tillsammans med kunden. Att fortsätta ha kul på jobbet. Kontinuerligt synas och verka i rätt marknadsföringskanaler.

VÄRDERINGAR

Ha KUL!
Högt i tak.
Värme.
Kundfokus.
Mjuka värden.
Våga säga ifrån.
Våga fråga.
Nyfikenhet.
Vara nöjd.
Må bra.
Ge beröm och kritik.
Lära sig att ta emot beröm och kritik.

VÅRT

FANTASTISKA TEAM

Terje

Terje Hemstad
072-567 88 10
terje@makeabrand.se

Terje har lyckats med bedriften att på tre golfslag från tee inte förflytta bollen 1 meter framåt, endast åt sidan. Med 25 års erfarenhet från skyltbranschen är han företagets ”skyltguru”, det han inte vet om skyltar är helt enkelt inte värt att veta!

På sin fritid gillar han att umgås med vänner och familj och kanske ta sig en tur till hyttan i Trysil. Även om han inte är sportfreaket själv så är han en trogen supporter till stans lag!

Per

Per Karlsson
072-567 88 11
per@makeabrand.se

Per har ridit häst genom centrala Stockholm och även han slår ibland bort golfbollar. En tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna som gärna tar en löprunda så fort tid finns.

Profilprodukter och kläder är Pers specialitet där han har koll på det mesta.

När han inte har kul på jobbet tar familjen mycket av den lediga tiden.

Daniel

Daniel Jakobsson
072-567 88 14
daniel@makeabrand.se

Daniel har simmat bland hajar på Barbados!

Daniel har lång erfarenhet i skyltbranschen där han har jobbat med allt från logodesign till skylt-produktion men hans specialitet är applicering av dekaler och helfoliering av bilar.

På fritiden umgås han med sin familj eller så ritar, skriver och målar han allt från barnböcker, väggmålningar till roliga gubbar.

Intresset för bilar har också varit stort ända tills hans hobbybil brann upp efter att han renoverat den i 7 år.

Magnus

Magnus Eriksson
070-292 74 26
magnus@makeabrand.se

Magnus har lång erfarenhet av den grafiska branschen där han har pysslat med allt från logodesign och katalogproduktion, till illustrationer av olika slag.

På fritiden umgås han med familj och vänner – gärna över en ordentlig middag. Han följer och stöttar gärna våra Örebro-lag från läktaren när tid finns och när snön fallit flyr han med familjen dit skidbackarna är som bäst.

Sofi

Sofi Kotz
072-567 89 55
sofi@makeabrand.se

Sofi har ett antal års erfarenhet av den grafiska branschen där hon jobbat från print till digitalt med allt från logodesign, broschyrer, flyers, ibland illustrationer och fotat en del. Plus en del webbdesign. Ja lite av varje som är kreativt!

För övrigt åker hon gärna hem Gotland och hälsar på. Ägnar fritiden åt att plugga krypto, bloggar och poddar om det. Nåt slags nörd-intresse 😉 När tid finns… målar hon gärna.

På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner – kockar gärna ihop nån god middag. För övrigt blir det träning i blandad form och en hel del promenader med hunden.

Ulf

Ulf Astvald
072-567 88 33
ulf@makeabrand.se

Uffe har 20 års erfarenhet av försäljning i olika former. Allt från tuggummi till hårvårdsprodukter.

Kommer senast från tryckeribranschen så får väl därför anses som teamets expert på arktryck!

Fritiden spenderas gärna i köket där intresset för matlagning får sitt utlopp.

Lägger också en del tid som tränare för ena sonens fotbollslag. För egen del försöker man få in ett träningspass här och var men det slutar oftast med ett padelpass på sin höjd.

Victor

Victor Kvarnström
070-735 2 21
victor@makeabrand.se

Victor som har siktat in sig på en karriär inom applicerings världen.

Då han på kort tid funnit sig i vårat arbetsteam har han bjudit på goda förutsättningar för att kunna gå lång inom skylt och reklam branchen

När Victor inte är på jobbet så tillbringar han många timmar i stallet och minst lika många i sadlen då hans stora instresse är hans 3 hästar, med lång erfarenhet av sina fyrbenta djur så han har lyckats blivit Svensk mästare sedan 2014 inom Western ridning men även så visar han stolt upp sina EM och VM medaljer från sina senare ungdomsår.

URVAL AV VÅRA

KUNDER & PARTNERS